Search
Close this search box.
kansi_ratkes3_2022_netti

Ratkes 3/2022

Tuorein Ratkes-lehti on ilmestynyt viikolla 50

Päätoimittajat Riitta Malkamäki ja Aapo Pääkkö kirjoittajineen ovat luoneet kiinnostavan lukupaketin ajankohtaisista aiheista: Lassi Pruuki ja Eija-LiisaRautiainen kirjoittavat etiikasta, Pekka Aarninsalo ja Pertti Virta käynti kerrallaan -terapiasta, Ari-PekkaSkarp toimijuudesta, Katarina Fagerström väkivallattomasta vastarinnasta eli NVR:stä, Jenni Närvä yhdessä Riitta Malkamäen kanssa työkyvyn johtamisesta, Aapo Pääkkö identiteetistä sekä päätoimittajat yhdessä aiheesta Lyhytterapia, terapia, psykoterapia vai lyhytpsykoterapia. Lassi Pruuki arvioi Juha Kilpiän kirjaa Kontekstin taju.

Lehteä on myynnissä. Tilaukset osoitteesta info@ratkes.fi. Hinta postituksineen on 8 € / kpl, kaksi lehteä samassa lähetyksessä yhteensä 14 €. Myös isoja eriä mm. koulutus- ym. tilaisuuksiin voi tilata sovittavin hinnoin.

OSTA LEHTI ALESTA

Ratkes 4/2020

Ratkes-lehti täytti 25 vuotta vuonna 2020. Lehden taivalta juhlistettiin 150-sivuisella erikoisnumerolla, jonka artikkeleissa keskeisiä ovat ratkaisukeskeisyys, narratiivisuus ja dialogisuus. Lehteä 3–4/2020 on nyt ostettavissa 50 %:n ALENNUKSELLA hintaan 10 € postituksineen. Myös isoja eriä mm. koulutus- ym. tilaisuuksiin voi tilata sovittavin hinnoin. Tilaukset osoitteesta info@ratkes.fi.


Ratkes 4/2021
Ratkes-lehden 4/2021 teemoja ovat kieli eri yhteyksissään ja muodoissaan. Lehteä myydään alennuksella 6 € / kpl postituksineen. Hintaan sisältyy haluttaessa myös lehti 3–4/2019. Tilaukset osoitteesta info@ratkes.fi.

Jaa tämä postaus

Lue myös