Ratkes

Hallitus 2020

Timo Keistinen

Puheenjohtaja

Timo Keistinen on lääkäri, joka on toiminut organisaatioiden johdossa ja hallinnossa yli 30 vuotta. Hän on toteuttanut ratkaisukeskeisyyttä tavoitteena hyvä terveys Suomen väestölle. Työ herättää hänessä tulevien seikkailujen janon. Mitä on tapahtunut sadussa, on tapahtuva hänelle. Aina on jotain, mitä voi tehdä ja onnistua siinä.

Riitta Malkamäki

VARAPUHEENJOHTAJA

Työnohjaajakouluttaja

Psykoterapeutti VET ja

Psykoterapiakouluttaja sekä henkilöstöjohdon valmentaja

Sirpa Karvonen

Jäsen

Sirpa Karvonen on kehittäjä, joka on vuosien ajan työskennellyt ratkaisukeskeisesti niin työyhteisöjen, tiimien kuin esimiesten ja johdon kanssa. Nyt mielenkiinnon kohteena ovat  hyvinvointi ja jaksaminen. Sirpaa kiinnostaa myös ihmisen mieli ja mielettömyys, sekä se, mikä tekee elämästä merkityksellistä itse kullekin.

Katja Kiiski

Jäsen

Ratkaisukeskeinen ajattelutapa on ollut kymmenisen vuotta olennainen osa Katja Kiisken elämää. Ratkaisukeskeisen lähestymistavan omaksuminen niin henkilökohtaisessa kuin työelämässä yrittäjänä, työnohjaajana ja organisaation kehittäjänä on vienyt hänet mukanaan mielenkiintoiselle ja antoisalle loppuelämän jatkuvalle oppimismatkalle.

Raili Junnila

jäsen

Raili Junnila on ollut vuosikymmeniä Oulun yliopiston ratkaisukeskeisten terapeuttien opetuksen tiimissä luomassa osaltaan ratkaisukeskeistä yhteisöä yliopistomaailmassa. Eläkeläisenä työ on jatkunut erilaisissa tehtävissä Ratkes-yhdistyksessä. Sisältöä mummun päiviin tuovat lastenlapset ja toimiminen vihreänä sisarena varusnaisten ja -miesten hyväksi.

Helinä Nurmenniemi

Jäsen

Kauppatieteitten tohtori

Tuija Välimaa

Jäsen

Psykoterapeutti, KM, eMBA

Bärbel Fink

Varajäsen

Bärbel on koulutustaustaltaan F.M. (kääntäjä ja tulkki). Hän on täydentänyt osaamistaan eri kentillä, mm. RSA Diploma in Teaching English as a Foreign Language, NLP Master Practitioner, Solution-focused coach. Valmentajana Bärbel toimii suomen, englannin ja saksan kielellä.

Raija Miikkulainen

Varajäsen

Kielentutkija, verkkopäätoimittaja, kirjoittamisen opettaja, kielen-, nimistön- ja tekstinhuoltaja