Dia1

Safari on peruttu (31.8.2020)

Safari suunniteltiin pidettäväksi lokakuussa 2020 Rautjärvellä Etelä-Karjalassa. Koronan johdosta Safari on tänä vuonna peruttu. Tapaamisiin ensi vuonna.

SEURAAMME KORONATILANTEEN KEHITTYMISTÄ kesän ja syksyn aikana. Jos tilanne vaatii turvavälejä, voi Safarille osallistua talossa majoittuen 8 – 10 henkilöä. Asuntoauto tai -vaunumajoitus on myös mahdollista. Koulutustilaan mahtuu turvavälein 20 henkilöä.

B&B Hiitolanjoki sijaitsee Hiitolanjoen rannalla, jossa voi virkistäytyä luontokävelyillä, rantasaunassa ja joen ääniä kuunnellen tai vaikka pulahtamalla jokeen. Läheisen Kangaskosken pauhun voi kuulla saunan terassilla.

Safarilla opimme toinen toisiltamme. Tule mukaan jakamaan ratkaisukeskeisessä hengessä kokemuksia, ideoita tai toimiviksi koettuja menetelmiä. Jakaa voit mm. työelämän kehittämisen, terapian, valmennusten ja työnohjauksen yhteydessä käytettäviä asioita. Voit myös tuoda kysymyksen yhdessä ihmeteltäväksi ja ratkaistavaksi. Mukaan voit tulla myös ilman aihetta osallistumaan yhteiseen keskusteluun esille nousevista teemoista. Kysymme ilmoittautuneilta ehdotuksia oman osaamisen jakamisesta.

Safarin hinta määräytyy valitsemasi majoituksen mukaan. Hintaan sisältyy majoitus 2 vrk aamiaisineen, kaksi lounasta ja kaksi päivällistä. Kahvia ja teetä on tarjolla pitkin päivää. Saunomismahdollisuus jokirantasaunassa ja palju.

Majoitusvaihtoehdot

– Lahnanen 10 hh, jaetulla kylpyhuoneella, 2. krs 159 €/hlö (turvaväleillä 4 henkilöä)
– Ritakoski 6 hh, jaetulla kylpyhuoneeella 2. krs 169 €/hlö (turvaväleillä 2 henkilöä)
– Juvankoski ja Kangaskoski 2 hh, jaetulla kylpyhuoneella 2. krs 189
€/hlö (1 henkilö)
– Uudensillankoski 2 hh, oma kylpyhuone ja wc, 209 €/hlö (1 henkilö)
– Matkaparkki 115 €/hlö, käytössä päärakennuksen ja saunan pesutilat sekä sähkö. Pelkkä majoitus matkaparkissa 30 € / auto tai vaunu.

Maksu suoritetaan paikan päällä mieluiten kortilla. Kaikki yleisimmät kortit käyvät.

OHJELMASTA

Yhteinen työskentely alkaa perjantaina illallisella klo 19.00, ja päätämme yhteisen ohjelman sunnuntaina lounaaseen. Paikan päälle voi saapua jo aikaisemminkin. Nouto ja vienti Parikkalan juna-asemalta ja -asemalle on mahdollista sopia Annen kanssa.

Ohjelman lomassa on mahdollista ulkoilla ja rentoutua luonnossa. Osa työskentelystä tapahtuu luonnossa sään mukaan. Lähialueelta löytyy mukavia ulkoilureittejä, joihin Anne mielellään opastaa safarilaisia. Mm. Hiitolanjoen luontopolku on lähellä, samoin Kangaskosken laavulle on matkaa vain 200 m. Safarille on mahdollista tilata erillismaksusta Asahia, lempeää joogaa, naurujoogaa, metsälavista, sointukylpyä. Kerro, jos jokin näistä kiinnostaa sinua. Esimerkiksi sointukylpy on ollut suosittua saunan jälkeen rentoutuksena.

Katso lisätietoja:
www.bbhiitolanjoki.fi
www.hiitolanjoki.fi

ILMOITTAUTUMINEN
Sitova ilmoittautuminen viimeistään 18.9.2020 ilmoittautumislomakkeella. Jos koronatilanne vaatii, varauksen voi perua ilman ehtoja.

TIEDUSTELUT
: safarioppaat Katja Kiiski, katja@katjakiiski.com tai Anne Repo, anne.repo@nytratkes.com.

Jaa tämä postaus

Lue myös