Search
Close this search box.
Ratkes-Safari

Ratkes-safari 18. – 20.10.2019 Porin Yyterissä

Tule nauttimaan syksyn pimenevistä illoista ja rentoutumaan Ratkes-safarin pariin!

Ratkes-safari järjestetään tänä vuonna luonnonkauniissa Yyterissä, jossa voi virkistäytyä upean luonnon parissa nauttien kotoisan kylpylän palveluista.

Safarilla opimme toinen toisiltamme. Tule mukaan jakamaan ratkaisukeskeisessä hengessä kokemuksia, ideoita tai toimiviksi koettuja menetelmiä. Jakaa voit mm. työelämän kehittämisen, terapian, valmennusten ja työnohjauksen yhteydessä käytettäviä asioita. Voit myös tuoda kysymyksen yhdessä ihmeteltäväksi ja ratkaistavaksi. Mukaan voit tulla myös ilman aihetta osallistumaan yhteiseen keskusteluun esille nousevista teemoista. Kysymme ilmoittautuneilta ehdotuksia oman osaamisen jakamisesta.

OSALLISTUMISMAKSU

Kahden hengen huoneessa 204 €

Yhden hengen huoneessa 282 €

Hintaan sisältyy:

  • majoitus (kaksi yötä) aamiaisineen yhden tai kahden hengen huoneessa
  • illallinen perjantaina
  • lounasbuffet lauantaina ja sunnuntaina
  • kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö näiden aukioloaikoina.

Maksu suoritetaan hotellissa sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä.

OHJELMASTA

Yhteinen työskentely alkaa perjantaina illallisella klo 19.00, jolloin tutustumme ja ryhmäydymme. Päätämme safarin sunnuntaina yhteiseen lounaaseen.

Ohjelman lomassa on mahdollista ulkoilla, kuntoilla ja rentoutua kylpylässä. Katso lisätietoja https://virkistyshotelli.fi/. Lauantain omakustanteinen illallinen voidaan nauttia hotellin ravintolassa tai esimerkiksi Reposaaren idyllisessä gastropubi the Merry Monkissa.

ILMOITTAUTUMINEN

Sitova ilmoittautuminen viimeistään 13.9.2019 lomakkeella täältä.

17.9.2019 ja sen jälkeen tulleista peruutuksista veloitetaan 20 %:n peruutusmaksu, sairauslomatodistuksella kuluton peruutus.

TIEDUSTELUT

Sirpa Karvonen, sirpa.karvonen@kolumbus.fi tai p. 050 401 0131 klo 17:n jälkeen.

Jaa tämä postaus

Lue myös