Tarkoitus ja toiminta

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ratkaisu- ja voimavarasuuntautuneen asiakastyön ja terapian tuntemusta ja arvostusta sekä niistä kiinnostuneiden ihmisten välistä yhteistyötä.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys harjoittaa tiedotustoimintaa, neuvontaa, koulutusta sekä tutkimus- ja kehittämistoimintaa.

Yhdistys on perustettu 1995.

Ratkesin paikallistoiminta

Alueelliset ryhmät tekevät itsenäistä työtä ratkaisukeskeisten työtapojen ylläpitämiseksi, tutkimiseksi ja kehittämiseksi. Kun haluat verkostoitua alueesi muihin voimavarasuuntautuneisiin ihmisiin, ota yhteyttä ja tule tilaisuuksiin!

Ratkes-yhdistys

Y-tunnus 1089863-5

Yhdistyksen tilinumero
Danske Bank 800016-70389395
IBAN: FI52 8000 1670 3893 95

Yhdistyksen laskutusosoitteet, toimi alla olevien ohjeiden mukaan:

1. Verkkolaskut
Ratkes ry, 1089863-5
Verkkolaskuosoite: 003710898635
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*
*Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

2. Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun
Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja.
Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa.
• Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi.
• Yhden sähköpostin maksimikoko on 5Mb.
• PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (PDF- versio 1.3 tai uudempi).
• PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja.
• Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm.
• Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Ethän käytä erikoismerkkejä liitteiden nimeämiseen.

3. Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun
Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen.

Ratkes ry
80020 Kollektor Scan

• Lähetäthän skannausosoitteeseen ainoastaan laskumateriaalia. Nämä postit luetaan automaattisesti yrityksemme reskontraan, eikä mikään muu materiaali esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit ja pääsyliput) saavuta vastaanottajaansa tätä kautta.
• Käytäthän mieluiten tekstissä vain mustaa väriä valkoisella pohjalla: se antaa selkeimmän lopputuloksen laskun tietojen tunnistusta varten.
• Ethän käytä niittejä skannauspalveluun lähetetyissä laskuissa.

Yleinen tiedotus

Hallituksen puheenjohtaja 2017