Uusimaa

Uusimaa

Ratkes ry:n Uudenmaan alueillat jatkuvat!

Maaliskuussa 30.3.2017: meillä on mielenkiintoinen – ja hauska - aihe:

Huumori – työelämän jokeri

Illan alustuksena kuulemme ensin tutkimustuloksista, jotka kertovat mitä hyötyä huumorista on työelämässä yhteishengen rakentajana sekä työkyvyn ja terveyden parantajana.

Illan alustaja, Taimi Lehtilä, työterveyslääkäri Savonlinnasta, kertoo myös miten hän itse käyttää huumoria työssään lääkärinä, työnohjaajana ja koutsina.

Aika: Torstai 30. maaliskuuta 2017 klo. 17.30 – 19.30.

Paikka: Helsingin Psykoterapiainstituutin tilat, osoite Elimäenkatu 9, Helsinki. (Esteetön pääsy).

Tilaisuus on maksuton; kahvi/teetarjoilusta keräämme 2 euroa.

 

Tervetulleita ovat sekä Ratkes ry:n jäsenet että muut asiasta ja yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet.

Lisätietoja ja imoittautuminen viimeistään 24.3 nettisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta tai Uudenmaan alueyhdyshenkilölle Bodil Mickels, puh. 040-732 6547, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..


 

Perusta Ratkeslehtien kirjakerho

Vanhat Ratkes-lehdet ovat oikeita aarteita, jos haluaa tutustua ratkaisukeskeisyyden juuriin täällä Suomessa! Pohdimme mitä voisimme näistä ammentaa myös tämän päivän toimintaan ja keksimme idean: Perustetaan ”kirjakerhoja” jossa materiaalina onkin Ratkes-lehden vanhat vuosikerrat!

Jos halut osallistua kirja/lehtikerhoon, tee näin:

  1. Kerhoon tarvitaan noin 3-5 henkilöä: Kerää ympärillesi sopiva määrä ratkaisukekseisyydestä kiinnostuneita ihmisiä.
  2. Ilmoita piiriin kuuluvien ihmisten nimet ja postiosoitteet Uudenmaan alueyhdyshenkilölle Bodil Mickelsille, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  3. Jokainen kerhoon kuuluva saa kustannuksitta samat noin 3-5 vanhaa Ratkes-lehteä (vähintään 10 vuotta vanhaa vuosikertaa).
  4. Kerho sopii omasta aikataulustaan; kun kaikki ovat lukeneet omat lehtensä, kerho tapaa ja keskustelee: Mitä opimme vanhoista lehdistä? Mikä on muuttunut ja mikä on edelleen ajankohtaista? Hyvät vinkit?
  5. Kerhotapaamisten jälkeen otamme mielelläme vastaan ryhmän lyhyitä ajatuksia ja pohdintoja ratkaisukekeisyydestä ennen ja nyt – toivomme myös että voisimme julkaista ne netissä ja/tai Ratkes-lehdissä!

Siis rohkeasti mukaan jos kiinnostaa! Uudenmaan syksyn alueillassa (4.10.2016) keskustellaan myös aiheesta ja perustetaan tarvittaessa uusia lehtikerhoja.

Ja vaikka ainakin näin alussa hallinnoimme nämä lehti/kirjakerhot Uudenmaan alueen kautta (koska lehtivarasto sattuu sijoittumaan Helsingissä) niin tämä kerhomahdollisuus tietenkin on avoinna KAIKILLE RATKES-JÄSENILLE riippumatta siitä missä asut.

 

 

Ilmoittaudu tapahtumaan (Uusimaa)