Uusimaa

Uusimaa

Alueilta 9.10.2017: Ratkaisukeskeisyyden ja dialogisuuden yhtymäpinnat vakavampien ristiriitojen käsittelyssä työyhteisöissä sekä kansainvälisissä konflikteissa

Syksy on täällä ja on Ratkes ry:n Uudenmaan alueillan aika:

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta:

Ratkaisukeskeisyyden ja dialogisuuden yhtymäpinnat vakavampien ristiriitojen käsittelyssä työyhteisöissä sekä kansainvälisissä konflikteissa

Ajankohtaisen aiheen alustajana on Marko Kangas (Aretai Oy:n toimitusjohtaja, työnohjaaja ja kouluttaja), joka on toiminut yli kymmenen vuoden ajan työyhteisöjen ristiriitojen ja konfliktien sovittelijana etenkin julkisissa organisaatioissa. Lisäksi hän on monen vuoden ajan tehnyt työtä mm. pakolaiskysymysten ja radikalisoitumisen teemojen parissa Opetushallituksen kansainvälisen yksikön tehtävissä Suomessa ja lähi-idässä.

Aika: Maanantaina 9. lokakuuta 2017 klo. 17.30 – 19.30.

Paikka: TaitoBa House, Annankatu 29 (4. krs.) Helsinki . Esteetön pääsy (hissin leveys 80 cm).

Tilaisuus on maksuton; kahvi/teetarjoilusta keräämme 2 euroa.

Tervetulleita ovat sekä Ratkes ry:n jäsenet että muut asiasta ja yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet.

Lisätietoja ja imoittautuminen viimeistään 2.10.2017 nettisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta tai Uudenmaan alueyhdyshenkilölle Bodil Mickels, puh. 040-732 6547, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..


 

Perusta Ratkeslehtien kirjakerho

Vanhat Ratkes-lehdet ovat oikeita aarteita, jos haluaa tutustua ratkaisukeskeisyyden juuriin täällä Suomessa! Pohdimme mitä voisimme näistä ammentaa myös tämän päivän toimintaan ja keksimme idean: Perustetaan ”kirjakerhoja” jossa materiaalina onkin Ratkes-lehden vanhat vuosikerrat!

Jos halut osallistua kirja/lehtikerhoon, tee näin:

  1. Kerhoon tarvitaan noin 3-5 henkilöä: Kerää ympärillesi sopiva määrä ratkaisukekseisyydestä kiinnostuneita ihmisiä.
  2. Ilmoita piiriin kuuluvien ihmisten nimet ja postiosoitteet Uudenmaan alueyhdyshenkilölle Bodil Mickelsille, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  3. Jokainen kerhoon kuuluva saa kustannuksitta samat noin 3-5 vanhaa Ratkes-lehteä (vähintään 10 vuotta vanhaa vuosikertaa).
  4. Kerho sopii omasta aikataulustaan; kun kaikki ovat lukeneet omat lehtensä, kerho tapaa ja keskustelee: Mitä opimme vanhoista lehdistä? Mikä on muuttunut ja mikä on edelleen ajankohtaista? Hyvät vinkit?
  5. Kerhotapaamisten jälkeen otamme mielelläme vastaan ryhmän lyhyitä ajatuksia ja pohdintoja ratkaisukekeisyydestä ennen ja nyt – toivomme myös että voisimme julkaista ne netissä ja/tai Ratkes-lehdissä!

Siis rohkeasti mukaan jos kiinnostaa! Uudenmaan syksyn alueillassa (4.10.2016) keskustellaan myös aiheesta ja perustetaan tarvittaessa uusia lehtikerhoja.

Ja vaikka ainakin näin alussa hallinnoimme nämä lehti/kirjakerhot Uudenmaan alueen kautta (koska lehtivarasto sattuu sijoittumaan Helsingissä) niin tämä kerhomahdollisuus tietenkin on avoinna KAIKILLE RATKES-JÄSENILLE riippumatta siitä missä asut.

 

 

Ilmoittaudu tapahtumaan (Uusimaa)