Psykoterapeutti

Ratkaisukeskeinen psykoterapeuttikoulutus syksy 2016 (67,5 op) – kolmessa vuodessa työn ohella Helsingissä tai Tampereella

 

Helsingin Psykoterapiainstituutin ja University of the West of Englandin (UWE Bristol) järjestää ratkaisukeskeisen psykoterapiakoulutuksen, joka on 67,5 op:n laajuinen, suomenkielinen ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (VNA 1120/2010) mukainen.

Valvira on vahvistanut, että vaatimukset suomalaisen ja englantilaisen yliopiston järjestämän koulutuksen suhteen ovat samat.

Koulutuksesta valmistuvat saavat diplomin, joka on englantilaisen korkeakoulujärjestelmän mukainen yliopistotutkinto Post-Graduate Diploma in Solution Focused Therapy. Opiskelijoilla on myös ainutlaatuinen mahdollisuus jatkaa opintojaan psykoterapian maisterintutkintoon Master of Science, Solution Focused Therapy.

Lue yliopistokumppanimme suomenkielinen esittely tästä:

http://psykoterapiakoulutus.fi/uwe-bristol-2/

 

Vahva opintokokonaisuus

• 48 seminaaripäivää

• 100 tuntia työnohjausta seminaaripäivien aikana

• 80 tuntia omaterapiaa (ratkaisukeskeinen koulutusterapia seminaaripäivien yhteydessä sekä ohjeistettu itsenäinen työskentely)

• ammattikirjallisuuteen perehtyminen

• soveltavat välitehtävät

• oman työn kehittämistä tukeva opinnäytetyö

• etäopiskelua: harjoitustöitä, referaatteja, analyyseja ym.

• etäopiskelu koordinoidaan verkko-oppimisympäristössä, jonka käyttöön annetaan riittävä opastus.

Lue toteutustavasta ja rakenteesta tarkemmin sivulla ratkaisukeskeinen psykoterapeutti

http://psykoterapiakoulutus.fi/terapeutiksi/ratkaisukeskeinen-psykoterapeutti/

Mahdollisuus osallistua usealla erilaisella koulutustaustalla:

• soveltuva korkeakoulututkinto esimerkiksi sosionomi, teologi, sosiaalipsykologi, sairaanhoitaja, psykologi, fysioterapeutti, lääkäri, kasvatustieteen maisteri

• lisäksi vähintään 30 opintopisteen laajuudelta psykologian, psykiatrian tai psykoterapiataitojen opintoja tutkinnon sisällä tai erikseen hankittuna

Palveleva hakuprosessi
Koulutuksiin on jatkuva haku. Kaksivaiheinen hakumenettely sisältää hakemuksen ja haastattelun. Koulutukseen haetaan ensin kirjallisesti sähköisellä lomakkeella. Hakemuksen lähettäminen ei sido hakijaa. Vastaus hakemukseen lähetetään viikon sisällä sen vastaanottamisesta. Hakemusta voi täydentää myöhemmin. Jos täyttämisessä tulee kysyttävää, älä epäröi soittaa toimistoon 045 121 2321. Todistuskopiot tuodaan haastattelutilaisuuteen.

Linkki hakulomakkeeseen tästä:

http://www.psykoterapiakoulutus.fi/hakemus/

Rahoitus

Maksutapavaihtoehtoja on useita, esimerkiksi 190 €–490 € kuukaudessa maksuajasta riippuen.

Varmistettua laatua

Psykoterapeuttikoulutuksemme perustana on monen vuoden työnä hioutunut ohjelma, josta on valmistunut jo 16 Valviran hyväksymää ryhmää. Arviointi- ja laatujärjestelmä on rakennettu yhteistyössä UWE:n kanssa vaativan englantilaisen korkeakoulustandardin mukaan.

Tiedustelut

Kysy lisää koulutuksesta arkisin klo 8.00–16.00 toimistomme numerosta 045 1212 321.

Tutustu koulutuksiimme myös osoitteessa: www.terapeutiksi.fi

Lisäksi kysymyksiä voit lähettää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tervetuloa myös yleisöluennoillemme "Terapeutin tie" kuulemaan koulutuksesta ja ratkaisukeskeisyydestä lisää: http://psykoterapiakoulutus.fi/ilmaiset-yleisoluennot/