Lahden seutu

Ratkes Lahden seudun paikallistoiminta 

Jokaisella tapaamisella on oma teemansa, jossa valittu henkilö on alustamassa ja virittämässä keskustelua. Teeman ympärillä on mahdollisuus jakaa vapaasti ajatuksia ja verkostoitua kahvikupin äärellä.

Löydät meidät myös Facebookista: RATKES Lahden paikallistoiminta, liity mukaan!

Ilmoittaudu tapaamisiin Lahden seudun paikallistoiminnan yhteyshenkilölle tai Facebookissa osallistumalla tapahtumaan!

 

Tervehdys! Ratkes ry:n Lahden suositut alueillat jatkuvat!

Tervetuloa suunnittelemaan syksyn toimintaa keskiviikkona 20.9. kello 17.30 alkaen. Paikalla on myös Ratkes ry:n hallituksen jäsen Raili Junnila, joka tulee kertomaan meille, millaista toimintaa muilla paikallisryhmillä on. Yhteisen suunnittelun lisäksi Päivi Vahtola teettää mindfulness-harjoituksia.

AIKA & PAIKKA: 20.9.2017 kello 17.30 – 19.00, Karjalankatu 7, Lahti. Käynti talon Möysän puoleista talon päädystä.

ILMOITTAUTUMINEN: http://www.ratkes.fi/lahti tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tapaamiseen ovat tervetulleita Ratkes ry:n jäsenet sekä kaikki, jotka haluavat tutustua ratkaisukeskeisyyteen ja olla mukana vaikuttamassa Lahden seudun ratkes-aluetoiminnassa. Tarjolla on kahvia ja teetä sekä paljon upeita ajatuksia, ideoita, osaamista ja huikeita ihmisiä tavattavissa.

Syksyn seuraavat illat ovat torstaina 2.11. ja keskiviikkona 13.12. kello 17.30 – 19.00 ja paikkana on Karjalankatu 7. Jos tiedät ja tunnet henkilöitä, jotka olisivat kiinnostuneita tutustumaan ratkaisukeskeisyyteen tai muuten haluavat verkostoitua ja kehittää itseään, niin mainitse ihmeessä näistä tapahtumista ja rohkaise heitä ilmoittautumaan.

Seuraa tapahtumia Facebookissa, missä ryhmämme nimi on RATKES Lahden seudun paikallistoiminta https://www.facebook.com/groups/517443931720365/?fref=ts

Lämpimin terveisin, Päivi Vahtola ja Tiina Rintala-Siira, Lahden alueen Ratkes-yhteyshenkilöt

 

 

 

 

 


 

Ilmoittaudu tapahtumaan (Lahti)

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image