Safari

Ratkes-safari Punkaharjulla 5.-7.10.2018

Ratkes-safari Punkaharjulla — yhteistä oppimista nyyttäriperiaatteella

AIKA: 5.-7.10.2018 

PAIKKA: Hotelli Punkaharju http://hotellipunkaharju.fi/

TULE MUKAAN jakamaan kokemuksia, ideoita tai toimivaksi koettuja menetelmiä ratkaisukeskeisessä hengessä! Tule oppimaan toinen toisiltamme ja virkistäytymään kauniiseen harjumaisemaan! Jaettavat asiat sopivat mm. terapian, työelämän kehittämisen, valmennusten ja työnohjauksen yhteydessä käytettäviksi. Voit tuoda myös kysymyksen yhdessä ihmeteltäväksi ja ratkaistavaksi. Mukaan voi tulla myös ilman aihetta, osallistumaan yhteiseen keskusteluun esille nousevista aiheista. Kysymme ilmoittautuneilta ehdotuksia oman osaamisen jakamisesta.

OSALLISTUMISMAKSU

10 henkilölle kahden hengen huoneessa 318 € / hlö, yhden hengen huone 423 € / hlö

15 henkilölle kahden hengen huoneessa 309 € / hlö, yhden hengen huone 410 € / hlö 

Maksu suoritetaan hotellille sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä.

Hintaan sisältyy

- majoitus kaksi yötä kahden hengen tai yhden hengen huoneissa aamiaisineen ja keittolounaineen lauantaina ja sunnuntaina

- kolmen ruokalajin illallinen perjantaina

- yhteinen ohjattu kehonhuolto/rentoutus (valittavana erilaisia mahdollisuuksia hotellin omasta tarjonnasta).

Lauantain illallinen on omakustanteinen (yhteinen tai omatoiminen illallinen Punkaharjulla tai Savonlinnassa).

Yhteinen työskentely alkaa perjantai-iltana tutustumisen ja ryhmäytymisen merkeissä. Lauantaina työskentelemme aamiaisen ja lounaan välissä ja jatkamme lounaan jälkeen noin klo 16:een asti. Sunnuntaina lopetamme lounaaseen.

Aamulla ja iltapäivällä on mahdollista ulkoilla tai muuten rentoutua Punkaharjun kansallismaisemassa tai osallistua omakustanteiseen saunajoogaan. Hotellista voi vuokrata myös polkupyöriä.

ILMOITTAUTUMINEN

Sitova ilmoittautuminen 31.8.2018 mennessä. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa:  https://www.flomembers.com/ratkes/events/register/c9f0f895fb98ab9159f51fd0297e236d

Ratkes-safarin tulostettavan PDF-mainosilmoituksen löydät täältä.

Tiedusteluihin vastaavat safarioppaat Katja Kiiski, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Anne Repo, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image